Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

προσκλητήρια γάμου, προσκλήσεις, σχέδια, τιμές, κατάλογος, μοντέρνα, φτιάξτε τα προσκλητήρια του γάμου σας, σχεδιασμός, προσκλητήρια 2022, σχέδια 2022, φωτογραφίες, τιμές προσκλητήρια, προσκλησεις, προσκλητήρια γάμου 2022, προσκλητήρια γάμου κείμενα, προσκλητήρια τιμές, προσκλήσεις, τιμές, οικονομικά, κείμενα, prosklitiria gamou, proskliseis gamou, keimena, kales times, times, oikonomika, prosklitiria gamos, gamos, γαμος, γαμοσ, τιμεσ 2022 2023

 


προσκλητήρια

Προσκλητήρια Γάμου

συμβουλές για προσκλήσεις που ξεχωρίζουν!

Τα προσκλητήρια είναι το πρώτο επίσημο πιστοποιητικό όπου αναγγέλλει το ευτυχές γεγονός. Το προσκλητήριο είναι ο προάγγελος του γάμου σας και πρέπει να δίνουν θετικά συναισθήματα στους παραλήπτες. Τo προσκλητήριο συνηθίζεται να έχει το χρώμα του νυφικού σας και η κορδέλα το χρώμα της ανθοδέσμης. (στα ίδια χρώματα καλό θα ήταν να είναι και οι μπομπονιέρες) Υπάρχουν πολλών ειδών προσκλητήρια, αναλόγως την ποιότητα του χαρτιού και το κόψιμο, τα οποία φανερώνουν το προσωπικό σας γούστο.

Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια όσο και σε τιμές. Μην παρασυρθείτε, ένα ακριβό προσκλητήριο δεν σημαίνει ότι είναι κομψό και καλόγουστο. Σε κάθε επιλογή να βάζετε το γούστο σας και φυσικά να διαλέξετε κάποιο δεν ξεπερνά τον προϋπολογισμό σας.

Τα προσκλητήρια μπορείτε να τα βρείτε είτε σε καταστήματα νυφικών ή σε τυπογραφεία. Αν πάλι θέλετε να αποφύγετε το κόστος αυτό μια έξυπνη ιδέα είναι να τα φτιάξετε μόνοι σας ή και με τη βοήθεια προσφιλών σας ατόμων που είναι καλοί στην καλλιτεχνία. Δεν θέλει ιδιαίτερη δουλειά απλά χρόνο και φαντασία !!!

Κάνετε έρευνα αγοράς 6 μήνες πριν την καθορισμένη ημερομηνία γάμου σε καταστήματα και τυπογραφεία για να βρείτε το είδος του χαρτιού, το σχέδιο και φυσικά το κόστος. (πχ γυαλιστερό ή ματ, οικολογικό ή χημικό χαρτί) και από σχέδια (μικρά ή μεγάλα, τετράγωνα ή μακρόστενα, με φάκελο ή σε στυλ πάπυρου, σε φάκελο ή κουτάκι κτλ κτλ. ). Πολύ προσοχή χρειάζεται στην επιλογή κατάλληλης γραμματοσειράς και φυσικά κατάλληλου κειμένου.

Πριν παραγγείλετε τα προσκλητήρια, θα πρέπει να έχετε καταλήξει στην λίστα καλεσμένων σας, ώστε να ξέρετε πόσα θα χρειαστείτε για να μην σας περισσέψουν πολλά. Μια συμβουλή είναι να πάρετε μερικά παραπάνω (περίπου 30%) γιατί υπάρχει περίπτωση ορισμένα να αντικατασταθούν ή για να έχετε προσκλήσεις για τους καλεσμένους . τις τελευταίας στιγμής. (που -όπως συμβαίνει πάντα- είχατε ξεχάσει να συμπεριλάβετε στη λίστα σας)

Τα προσκλητήρια συνήθως μοιράζονται ένα μήνα πριν από το γάμο. Αν δεν μπορείτε να παραδώσετε μόνοι τα προσκλητήρια βρείτε ένα άτομο εμπιστοσύνης να αναλάβει την μεταφορά. Αν χρειάζεται να σταλθούν με ταχυδρομείο θα ήταν καλό να κάνετε ένα τηλέφωνο στους προσκεκλημένους να τους ενημερώσετε σχετικά καθώς υπάρχει πάντα η περίπτωση να μην φτάσει ποτέ η πρόσκληση. (ας είναι καλά τα ΕΛΤΑ) Τα ονόματα των καλεσμένων τα γράφετε έξω από το φάκελο με την ένδειξη:
προς Αξιότιμη οικογένεια «Τάδε»

Αν πρόκειται για ζευγάρι ή κάποιον καλεσμένο που είναι μόνος του τότε τροποποιήστε το κάπως έτσι :
προς «Κυριο Τάδε και κυρία Τάδε»

Τέλος ζητήστε από τους καλεσμένους σας να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στην τελετή και την δεξίωση αρκετές ημέρες πριν το γάμο ώστε να μπορέσετε να οργανώσετε τις θέσεις για να μην υπάρχουν κενές θέσεις.

γαμήλιο προσκλητήριο

μοναδικά και πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου - νέα σχέδια.:: Copyright © 2009-2022 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.