Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Επιλογή Νυφικού, Πως να επιλέξετε το κατάλληλο νυφικό φόρεμα, νυφικά φορέματα αναλόγως το γούστο και την εποχή, κοντά νυφικά φορέματα, μακριά νυφικά φορέματα,νυφικές τουαλέτες

νυφικά φορέματα, νυφικές τουαλέτες, nyfika 2019, νυφικα 2019, φωτογραφίες, τιμές, στρας, dantela, δαντέλα, mini, μίνι, κοντό,prosfores, προσφορές, Ασλάνης, Χολέβα, Pronovia, demetrio, aslanis, 2019 2020

 

Νυφικά Φορέματα

Βρες το κατάλληλο νυφικό εύκολα και ... στη σωστή τιμή !Ο σοφός λαός λέει "όλα του γάμου δύσκολα" και συνήθως αυτό αρχίζει με την επιλογή του κατάλληλου νυφικού φορέματος. Να λοιπόν μερικές συμβουλές για να γίνει η επιλογή σας αυτή ποιο εύκολη !


Ψυ-χραι-μία !!!
Η ψύχραιμη και χωρίς άγχος αναζήτηση του νυφικού φορέματος κάνει την επιλογή πολύ ποιο εύκολη και σωστή... Αν αντί αυτού κάνετε αγχωμένες και βιαστικές κινήσεις στο τέλος θα βρεθείτε να φοράτε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι είχατε σκεφτεί...

Αφού λοιπόν κρατήσατε την ψυχραιμία σας η δεύτερη συμβουλή είναι: ο χρόνος
Ξεκινήστε την αναζήτησή σας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Βέβαια το όσο το δυνατόν νωρίτερα δεν είναι ένα χρόνο πριν, ούτε 6 μήνες. Η σωστή χρονική στιγμή για την έναρξη της αναζήτησης -σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των ειδικών- είναι 2 με 3 μήνες πριν τον γάμο.

Ενημερωθείτε πριν την έναρξη της αναζήτησης
Πριν αρχίσετε τις επισκέψεις στους διάφορους οίκους για την εύρεση του κατάλληλου νυφικού φορέματος φροντίστε να έχετε σχηματίσει μια ιδέα για το νυφικό σας, όπως πχ το στιλ του την τιμή του κτλ. Αυτό θα βοηθήσει πολύ και δεν θα χάσετε άσκοπα χρόνο.

Ραντεβού
Όταν επισκέπτεστε κάποιο κατάστημα καλό θα ήταν να γίνει κατόπιν ραντεβού. Έτσι και θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για να σας φροντίσουν και εσείς θα αποφύγετε την ταλαιπωρία της αναμονής. Καλό θα ήταν επίσης να αποφύγετε το Σάββατο εξαιτίας του φόρτου εργασίας των καταστημάτων εκείνη την ημέρα.

Ο παράγοντας ... Κόστος
Πάντα να έχετε στο νου σας το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε και να είστε ειλικρινείς με το κατάστημα στο θέμα αυτό. Θα γλιτώσετε από άσκοπες πρόβες ή και στενοχώρια γιατί δεν θα πείτε ποτέ την φράση "το νυφικό που μου άρεσε ήταν πολύ ακριβό".

Όπου ...λαλούν πολλοί κοκόροι
κλασικά αργεί να ξημερώσει... με απλά λόγια μην έχετε πολλούς συνοδούς μαζί σας κατά τη διαδικασία της επιλογής. Δύο άντε τρεις είναι καλά. Περισσότερα άτομα σημαίνει περισσότερες γνώμες, περισσότερες γνώμες σημαίνει περισσότερο μπέρδεμα, περισσότερο μπέρδεμα σημαίνει περισσότερο άγχος... Διαλέξτε 2-3 συνοδούς με καλό γούστο και αυτό ήταν !

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά
Να ξέρετε τι θέλετε και καλό θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας μια εικόνα από την ημέρα του γάμου σας. Φορέστε ένα παρόμοιο παπούτσι για να δείτε πως δείχνει με το νυφικό, φτιάξτε τα μαλλιά σας ανάλογα, φορέστε τα κατάλληλα εσώρουχα και φυσικά πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά ή ενοικίαση πολύ προσοχή στους όρους που θέτει το κατάστημα. Δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως μετά το γάμο σας, σωστά ;


Νυφικά Τιμές

.:: Copyright © 2009-2019 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.