Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Στολισμός Γάμου, Στολισμός Εκκλησίας, Στολισμός Δεξίωσης, Στολισμός γαμήλιας τελετής, Στολισμός γαμήλιας δεξίωσης, γάμος, στολισμός, δεξίωση,Στολισμός Εκκλησίας τιμή,στολισμός, τιμή, ανθοστολισμός, τιμοκατάλογος, stolismos, stolismos gamou, stolismos gamwn, gamos, gamou, gamwn, stolismos dexiosis, stolismos ekklisias, stolismos ekklisias gamou
Στολίστε την εκκλησία, η τελετή, το ανθοπωλείο, λαμπάδες, στέφανα, κουφέτα, νυφικό κρεβάτι, νυφική ανθοδέσμη 2022, 2023

 


Διακόσμηση Γάμου

Οδηγός για τη διακόσμηση του γάμου σας

γιατί ... όμορφο δεν είναι πάντα το ακριβότερο !

Κάνοντας μια έρευνα σχετικά με τα έξοδα ενός γάμου εύκολα διαπιστώνουμε ότι το κόστος για τη διακόσμηση είναι ένα από τα πιο ακριβά κομμάτια του γάμου και πιθανώς να ξεπεράσει τον αρχικό προϋπολογισμό σας.

Ένας πλήρης στολισμός αυτοκινήτου, εκκλησίας, χώρου δεξίωσης, η ανθοδέσμη της νύφης, η δεύτερη ανθοδέσμη που είθισται να πετά ή νύφη στις φίλες της και ίσως και τα μπουκετάκια που μπορεί να κρατάνε τα παρανυφάκια εκτινάσσουν το κόστος στα ύψη τόσο όσο θα κόστιζε να αγοράσετε ένα δεύτερο γαμήλιο δαχτυλίδι.

Πως λοιπόν θα εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς όμως η διακόσμηση να περάσει σε δεύτερη μοίρα; Άλλωστε η διακόσμηση είναι αυτή που προσέχει ο περισσότερος κόσμος και σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε κάτι πρόχειρο!

Για αρχή θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για αυτό το σκοπό αρκετό καιρό πριν από το γάμο και όχι την τελευταία στιγμή ώστε να έχετε το περιθώριο να οργανωθείτε. Χωρίς άγχος και με πρόγραμμά θα κάνετε τις καλύτερες επιλογές.


Σαν πρώτο βήμα να κάνετε μια έρευνα αγοράς όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή ώστε να ανακαλύψετε έναν έμπειρο και σωστό επαγγελματία για τον ανθοστολισμό και φυσικά να πάρετε προσφορές ώστε να επιλέξτε αυτό που σας ικανοποιεί περισσότερο.
Tip : Μην αρκεστείτε μόνο σε ανθοπωλεία αλλά ρωτήστε και σε φυτώρια.

Στη συνέχεια αφού έχετε μια εικόνα με τους επαγγελματίες και τις τιμές αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας σχετικά με το στολισμό ζητήστε να σας δείξουν αρχείο από δουλειές που έχουν κάνει τόσο να πάρετε ιδέες όσο και να δείτε την δουλειά τους. Μια ακόμη λύση ώστε να αποφασίσετε για τον καλύτερο είναι να πάρετε γνώμες από φίλους που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με τον υπεύθυνο.

Όσο αφορά τα μπουκετάκια για τα παρανυφάκια δεν είναι τόσο σημαντικά καθώς τα παιδάκια κρατούν είδη καλαθάκια με ρύζι και ροδοπέταλα. Αν επιθυμείτε να έχουν λουλούδια μπορείτε να βάλετε μερικά στα μαλλάκια τους ή να καρφιτσώσετε στο πέτο τους ένα λουλουδάκι.

Μια έξυπνη συμβουλή είναι να προτιμήσετε λουλούδια εποχής και να αποφύγετε έτσι το έξτρα κόστος της ειδικής παραγγελίας, της μεταφοράς και του θερμοκηπίου.

Πιστέψτε μας, με μια μικρή έρευνα θα βρείτε πολλά λουλούδια πολύ όμορφα και οικονομικά.


Επόμενο : Η διακόσμηση της εκκλησίαςΣτολισμός Γάμος

Διακόσμηση Γάμου, Ιδέες - Προτάσεις - Φωτογραφίες

.:: Copyright © 2009-2022 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.