Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Πληροφορίες, φωτογραφίες και βήματα ώστε να ανακαλύψετε το χτένισμα που σας ταιριάζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας! Για μακριά και κοντά μαλλιά, Χτενίσματα με μπούκλες, με πέπλο, κότσους, κρεπαρίσμα κ.α.

νυφικό χτένισμα, νυφικά χτενίσματα, νυφικό χτένισμα 2019, νυφικά χτενίσματα 2019, τάσεις, μόδα, φωτογραφίες, τιμές, κομμωτήριο, νύφη, μαλλιά, νυφικα χτενισματα 2010, μακριά μαλλιά, νυφικά χτενίσματα με πέπλο, κοντά μαλλιά, εικόνες 2019 2020

 

Νυφικά χτενίσματα, φτιάξιμο μαλλιών

Το Τέλειο Νυφικό Χτένισμα

Συμβουλές προς αποφυγή λαθών στα νυφικά χτενίσματα !

Την ημέρα του γάμου την ονειρεύεστε ως τη πιο λαμπερή, ως νύφες θέλετε να κάνετε την πιο λαμπερή και ξεχωριστή εμφάνιση.

Το χτένισμα είναι ένα από τα στοιχεία που δίνετε ιδιαίτερη έμφαση μιας και είναι αυτό που ολοκληρώνει την εικόνα σας σε συνδυασμό με το νυφικό φόρεμα και το μακιγιάζ. Η επιλογή του κατάλληλου χτενίσματος είναι μία από τις πιο ευχάριστες ασχολίες της προετοιμασίες του γάμου για να μην σας αγχώσει και απλά να την απολαύσετε σας προτείνουμε τα εξής:

Καταρχήν πρέπει να επιλέξτε τον κατάλληλο κομμωτή που θα σας καλύπτει απόλυτα., κατά προτίμηση κάποιον που τον εμπιστεύεστε και έχετε δει την δουλειά του και παλιότερα.

Στην συνέχεια κάνετε έρευνα με την βοήθεια του κομμωτή σας σε και με ταυτόχρονη συζήτηση να αποφασίσετε στα επικρατέστερα χτενίσματα όπου θα σας κολακεύουν και φυσικά θα ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ.

Αφού βρείτε τα πιο πιθανά χτενίσματα κλείστε ραντεβού ώστε να κάνετε τις απαραίτητες πρόβες με σκοπό να διαλέξτε το τελικό χτένισμα για την ημέρα του γάμου σας. Αν θέλετε να έχετε άλλο χτένισμα στο μυστήριο κι άλλο στην δεξίωση καλό είναι να προτιμήστε χτενίσματα που θα είναι εύκολο να αναμορφωθούν σε λίγο χρόνο.


Η τελική πρόβα θα ήταν καλό να γίνει 15 ήμερες πριν το γάμο σας ολοκληρωμένη δηλαδή όπως ακριβώς θα είναι και στο γάμο μην επιτρέψετε να σας περιγράφουν αλλά να το δείτε με τα λουλούδια ή ότι άλλο θέλετε να συμπληρώσετε στο χτένισμα .Μια κίνηση ματ για ασφάλεια είναι να φωτογραφήσετε τα μαλλιά σας προς αποφυγήν παρεξηγήσεων

Για να είναι τα μαλλιά σας στην καλύτερη φυσική τους κατάσταση την ημέρα του γάμου καλό θα ήταν να τα φροντίσετε με μάσκες ενυδάτωσης και φυσικά να τα καθαρίσετε από την ενοχλητική ψαλίδα...

Βάφετε τα μαλλιά σας συνεχώς;
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταλήξετε στην απόχρωση που θέλετε αρκετό καιρό πριν. Θα ήταν αρεστό το χρώμα που θα διαλέξετε να μην διαφέρει πολύ από την βάση σας, όπως επίσης να μην κάνετε πειράματα λίγες ημέρες πριν το γάμο σας απλά αρκεστείτε στο να φρεσκάρετε το χρώμα ή τις ανταύγειες περίπου μια εβδομάδα πριν από το γάμο σας ώστε να έχει προλάβει να σταθεί το χρώμα.

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα μαλλιά σας θα πρέπει να εναρμονίζονται με την συνολική εικόνα και στυλ του νυφικού σας. Εάν το νυφικό σας είναι ρομαντικό με ώμους προτιμείστε χτένισμα με τα μαλλιά ψηλά μην ξεχνάτε ότι τα ψηλά μαλλιά σας δείχνουν και πιο ψηλή. Εάν το νυφικό σας είναι πιο sexy με διαφάνειες και strapless προτιμήστε τα μαλλιά σας να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους. Αν πάλι το νυφικό σας είναι πιο αριστοκρατικό με ψηλά γάντια και βαρύ ύφασμα όπως ό ταυτάς προτιμείστε να κάνετε αρχοντικούς κότσους (πχ σινιών αν σας το επιτρέπει το ύψος καθώς προτιμούνται σε γυναίκες με ψηλό λαιμό αλλιώς κότσους πιο ψηλά,) αν πάλι είστε πιο ρόκ τότε δεν έχετε να σκεφτείτε πολλά αν έχετε μακριά μαλλιά κάνετε το γνωστό ατημέλητο look και αν έχετε κοντά μαλλιά καρφάκια με την κατάλληλη υποστήριξη από τα στολίδια που επιθυμείτε.

χτένισμα για το γάμο

νυφικό χτένισμα 2019 - νυφικά χτενίσματα 2019

.:: Copyright © 2009-2019 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.