Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Για να μην θυμίζετε καμία άλλη νύφη δείτε μοναδικά χρώματα και ιδέες από τα καλύτερα καλλυντικά της αγοράς για τέλειο βάψιμο χωρίς ατέλειες, γυαλάδα και λάθη. Το νυφικό μακιγιάζ προσαρμόζεται από νύφη σε νύφη ανάλογα την εποχή, την επιδερμίδα και το ιδιαίτερο στυλ κάθε νύφης. Απαιτείστε τα καλύτερα μόνο για εσάς την ημέρα του γάμου σας!

νυφικό μακιγιάζ, νυφικό μακιγιάζ φωτογραφίες, nyfiko makigiaz, 2022, nyfika makigiaz 2022 makeup, βάψιμο, 2022 2023

 

νυφικό makeup βάψιμο

Το Νυφικό Μακιγιάζ

Συμβουλές και προτάσεις για το νυφικό μακιγιάζ !

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και από την καλή μας ψυχολογία. Η ψυχή καθρεφτίζεται στο πρόσωπο και η συμπεριφορά στα μάτια, αρκεί να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες απλά απαισιόδοξες. Δεν χρειάζεται να έχετε τα τέλεια χαρακτηριστικά απλά την διάθεση να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία και να τα αναδείξετε με το σωστό τρόπο.

Η τέχνη της αισθητικής και του μακιγιάζ είναι αυτή που μας αποκαλύπτει τον τρόπο να βγάλουμε στην επιφάνεια την θεά που κρύβουμε μέσα μας. Με μια σωστή φροντίδα, τα κατάλληλα προϊόντα και φυσικά με την καθοδήγηση των ειδικών, όλα αλλάζουν!

Πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας, το πρόσωπο και το κορμί σας κάθε μέρα, πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου σας. Αυτή η ημέρα είναι μοναδική και το ίδιο θα πρέπει να είστε και εσείς. Έχετε βρει το νυφικό τον ονείρων σας, το χτένισμα που σας ταιριάζει, μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε και το σωστό μακιγιάζ για ένα πορσελάνινο πρόσωπο και για ένα βελούδινο κορμί;

Το μακιγιάζ που θα διαλέξετε θα πρέπει να σας ταιριάζει να σας κάνει να νιώθετε όμορφη και μοναδική και κυρίως να μην σας παραμορφώνει αλλά να σας αναδεικνύει.

Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και το πως θα αποτυπωθείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο. Τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα; Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες και οι απαντήσεις που χρειάζεστε!Επόμενο : Προετοιμασία και επιλογή μακιγιέρ γαμου


βάψιμο γάμου

τα μυστικά του νυφικού μακιγιάζ

.:: Copyright © 2009-2022 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.