Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Φροντίδα νυφικού φορέματος, πως να αποθηκεύσετε το νυφικό σας, πως να καθαρίσετε το νυφικό φόρεμα, πλύσιμο νυφικού φορέματος, στεγνό καθάρισμα νυφικού φορέματος.

νυφικά φορέματα, νυφικές τουαλέτες, nyfika 2022, νυφικα 2022, φωτογραφίες, τιμές, στρας, dantela, δαντέλα, mini, μίνι, κοντό,prosfores, προσφορές, Ασλάνης, Χολέβα, Pronovia, demetrio, aslanis, 2022 2023

 

Νυφικά Φορέματα

Φροντίδα νυφικού φορέματος

η απαραίτητη φροντίδα για να μη χάσει τη λάμψη του!

Για να αποθηκεύσουμε ένα νυφικό το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε αν έχει λερωθεί. Δεν πρέπει να το αφήσετε λερωμένο διότι θα καταστραφεί. Μην ξεχνάτε ότι ένας ξεχασμένος λεκές δεν είναι εύκολο να απομακρυνθεί.


Το νυφικό σας πρέπει να διατηρήσει τη φόρμα και την υφή του. Τόσο ο τρόπος αποθήκευσης όσο και ο τρόπος καθαρισμού του θέλει ιδιαίτερη φροντίδα.Είτε αγοράσετε είτε ενοικιάσετε το νυφικό σας το σωστό είναι να το φροντίσετε. Άλλωστε η πρώτη κουβέντα που λένε στα καταστήματα είναι να προσέξετε να μην λερώσετε (όσο είναι δυνατόν) και να μην το σκίσετε.


Γενικές συμβουλές
Όλα τα υφάσματα δεν έχουν την ίδια αντοχή στο πλύσιμο. Ανάλογα με το είδος του υφάσματος χρειάζεται και διαφορετική φροντίδα. Για αρχή πρέπει να γνωρίζετε την σύνθεση και την κατασκευή του νυφικού σας. Συνήθως στα νυφικά όπως και σε κάθε ρούχο υπάρχει εσωτερική ετικέτα όπου περιγράφει το ύφασμα και έχει πληροφορίες για τον σωστό τρόπο καθαρισμού, μην τις παραβλέψετε είναι οι πιο κατάλληλες για το ιδιαίτερο φόρεμά σας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετικέτα με πληροφορίες, καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες συμβουλές από έναν επαγγελματία και προχωράμε αν δεν είμαστε απολύτως βέβαιες για την ασφάλεια του υφάσματος.

Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε κάποιον λεκέ με κάποιο προϊόν του εμπορίου με γρήγορο τρόπο θα πρέπει να δοκιμάστε λίγο από το προϊόν σε ένα μικρό μέρος του ρούχου και κατά προτίμηση από την ανάποδη για να δείτε πως αντιδρά το ύφασμα.

Αν το νυφικό σας δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο λεκέ απλά σκόνη από την χρήση του, τότε κάνετε τα εξής:
τοποθετούμε το νυφικό πάνω σε μια πετσέτα ή ακόμη καλύτερα σε μια νάιλον βάση και με μία πολύ μαλακή βούρτσα ή βάτα ή ένα πανάκι κατά προτίμηση βαμβακερό όπου δεν αφήνει χνούδι βουρτσίζετε το νυφικό σας όχι με ιδιαίτερη δύναμη αλλά απαλά και με σχολαστικότητα Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που υπάρχουν διακοσμητικά κρυσταλλάκια κ.α.Επόμενο : Πλύσιμο νυφικού στο χέρι

Νυφικά Τιμές

.:: Copyright © 2009-2022 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.