Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Προτάσεις για νυφικό μακιγιάζ, μακιγιαζ νυφης 2019, μακιγιαζ νυφες, μακιγιαζ ματιων, μακιγιαζ ματιων, μακιγιαζ ματιων βημα βημα, μακιγιαζ ματιων για ξανθιες,μακιγιαζ εποχης, μακιγιαζ εντονο, μακιγιαζ ρουζ, μακιγιαζ ροκ, μακιγιαζ οδηγιες, μακιγιαζ προσωπου

νυφικό μακιγιάζ, νυφικό μακιγιάζ φωτογραφίες, nyfiko makigiaz, 2019, nyfika makigiaz 2019 makeup, βάψιμο, 2019 2020

 

νυφικό makeup βάψιμο

Προτάσεις για το Νυφικό σας Μακιγιάζ.

προτάσεις για χρώματα - τάσεις - μόδα

Ο καλός επαγγελματίας είναι αυτός που μπορεί να προσαρμόσει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας όλα τα χρώματα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι όλα τα χρώματα μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες, αρκεί όμως η τέχνη του ειδικού να βάλει την κατάλληλη ποσότητα χρώματος στην ανάλογη μείξη.

Παρόλα αυτά κάθε χρόνο υπάρχουν τάσεις για τα επικρατέστερα μακιγιάζ. Ποιες είναι οι παλέτες που θα χρησιμοποιηθούν περισσότερο για τις νύφες;

Το νούμερο ένα είναι το φυσικό μακιγιάζ
Είναι το all time classic μακιγιάζ που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από όλες τις νύφες όλες, τις εποχές του χρόνου. Το μακιγιάζ αυτό αποτελείται από γήινα παλ χρώματα, με λίγο χρώμα σε μάγουλα ή χείλη, στις αποχρώσεις του σομόν, του ροζ και απαλού ροδακινί. Είναι η επιλογή της νύφης που είναι λάτρης του κλασικού και φυσικού και δεν διατίθεται να ρισκάρει και να πειραματιστεί με έντονα χρώματα.

Χρυσό σε όλες τις αποχρώσεις και όλους τους τόνους.
Συνήθως προτιμάται τους καλοκαιρινούς μήνες και φθινοπωρινούς όπου το δέρμα είναι μαυρισμένο και δείχνει λαμπερό και σαγηνευτικό. Τα χρώματα που ταιριάζουν, εκτός φυσικά από τους τόνους του χρυσού, είναι το μπρονζέ και οι αποχρώσεις του καφέ. Για λίγο χρώμα εδώ μπορείτε να συνδυάσετε περλε lip gloss με απαλό χρώμα, σε τόνους στο χρώμα των χειλιών. Για ρουζ επιλέξτε συνδυασμό μπρονζέ με χρυσό ή καφέ με πορτοκαλί.

Κλασικό ροζ
Είναι το χρώμα που συνοδεύει τις νύφες. Μπορείτε να επιλέξετε από το πιο σκούρο μωβ ως το πιο απαλό αγνό ροζ που φοριέται όλες τις εποχές από όλες τις νύφες. Τα χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με το ροζ είναι αυτά που ανήκουν σε αυτό το φάσμα χρωμάτων. Συνδυάζεται με κίτρινο και πορτοκαλί και τονίζεται με μαύρο μολύβι στα μάτια, με έντονα χείλη σε ροζ ή ιδιαίτερο κόκκινο. Το κόκκινο θέλει πολύ προσοχή γιατί πρέπει να φαίνεται σχεδόν άβαφο το υπόλοιπο πρόσωπο.

Το καλοκαίρι προστάζει χρώμα, μην διστάσετε λοιπόν και δοκιμάστε συνδυασμούς που σας αρέσουν για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Προσοχή στις υπερβολές.Επόμενο : Do's and Don'ts στο νυφικό μακιγιάζ


βάψιμο γάμου

τα μυστικά του νυφικού μακιγιάζ

.:: Copyright © 2009-2019 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.