Αρχική Σελίδα Μενου : Κλείσιμο Όλων Μενου : Ανοιγμα Όλων

gamos header

                  
 


thewed.gr heart menu

TheWED Mag

 

Η απαραίτητη φροντίδα του νυφικού φορέματος, πως να αποθηκεύσετε το νυφικό σας φόρεμα, πως να καθαρίσετε το νυφικό σας, πως να κάνετε το πλύσιμο του νυφικού φορέματος στο χέρι,γιατί να κάνετε ή να μην κάνετε στεγνό καθάρισμα του νυφικού φορέματος.

 

Νυφικά Φορέματα

Πλύσιμο νυφικού φορέματος

τι πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να κάνετε πλύσιμο στο χέρι!

Ξεσκόνισμα - Πλύσιμο
Για ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό του νυφικού δοκιμάστε τα εξής:

Σαν πρώτο βήμα τινάζουμε το νυφικό ελαφρά ή το βουρτσίζουμε ελαφρά για να απομακρύνουμε πιθανή σκόνη.

Στην συνέχεια αφαιρούμε συνδέσεις και εξαρτήματα, που δεν θα αντέξουν στο νερό ή που περιέχουν χρωστικές ουσίες, οι οποίες θα μπορούσαν να μεταφερθούν και να λερώσουν το ρούχο.
Προσοχή όσο ανθεκτικό κι αν είναι το νυφικό σας δεν το βάζετε ποτέ στο πλυντήριο του σπιτιού σας θα το καταστρέψετε!!!

Για το πλύσιμο γεμίζουμε μία μεγάλη λεκάνη ή ακόμη καλύτερα την μπανιέρα με χλιαρό νερό τόσο όσο είναι ανεκτό στο χέρι περίπου στους 20οC με 25οC και ρίχνουμε ένα μικρό καπάκι ήπιου απορρυπαντικού. (Τα περισσότερα διαθέσιμα απορρυπαντικά, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με την ένδειξη για ευαίσθητα επειδή περιέχουν αρωματικά, ενισχυτικά χρώματος και λευκαντικά καλό είναι να τα αποφύγετε.)

Τοποθετούμε το νυφικό από την ανάποδη και το αφήνουμε να μουλιάσει για δέκα λεπτά. Αν το νυφικό είναι πολύ βρώμικο, το μουλιάζουμε για δεύτερη φόρα σε καθαρό νερό για 20 λεπτά.

Στη συνέχεια πιέζουμε το νυφικό μαλακά με σφουγγάρι για να απελευθερώσετε την βρωμιά. Δεν το τρίβουμε και δεν το στύβουμε για κανένα λόγο.

Πλένουμε το νυφικό για δεύτερη φορά ή ωσότου το νερό να παραμείνει καθαρό.

Τέλος ξεπλένουμε το ρούχο αρκετές φορές και με προσοχή χωρίς πολλά σηκώματα για να μην ξεχειλώσει αλλά κρατώντας το από τις άκρες.

Αν παραμείνουν λεκέδες και στίγματα στο πλυμένο νυφικό σας δεν τρίβουμε με δύναμη αλλά μα απαλό πλύσιμό και πολλές επαναλήψεις.

Πώς να στεγνώστε το νυφικό σας

Τοποθετούμε το νυφικό ανάμεσα σε στεγνές άσπρες πετσέτες, στη συνέχεια χτυπάμε ελαφρά με ανοιχτή παλάμη ωσότου να απορροφήσουν το νερό. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε μερικές φορές τις πετσέτες.

Στην συνέχεια τοποθετούμε το νυφικό σε επίπεδη επιφάνεια χρησιμοποιώντας τις πετσέτες για να προσφέρουν εσωτερική υποστήριξη και να βοηθήσουν το νυφικό να στεγνώσει, διατηρώντας το σχήμα του.

Τέλος για να στεγνώσετε πιο γρήγορα το νυφικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανεμιστήρες και στεγνωτήρες στην κρύα ένδειξη.

Πριν το αποθηκεύσουμε πρέπει να έχει στεγνώσει 100%, διότι αν το αποθηκεύσετε νωπό υπάρχει κίνδυνος να πιάσει μούχλα. Επίσης προτιμήστε υφασμάτινες θήκες αποθήκευσης ρούχων και όχι πλαστικές καθώς με τις υφασμάτινες το ρούχο αναπνέει.Επόμενο : Στεγνό Καθάρισμα Νυφικού

Νυφικά Τιμές

.:: Copyright © 2009-2019 www.thewed.gr - all rights reserved :: Όροι χρήσης ιστοσελίδας και δήλωση προστασίας ιδιωτικού απορρήτου :: Επικοινωνήστε μαζί μας ::.